Ingrediente: Amidon, făină de orez¹, 17% pudră de smântână¹, sare iodată, pudră de lapte bătut¹, ulei de floarea soarelui, extract de drojdie¹, arome, maltodextrină¹, 1,9% concentrat de suc de ciuperci¹, pudră de roșii¹, lactoză, sare, ulei din germeni de porumb¹, 0,6% pătrunjel¹, proteine din lapte, pudră de suc de ceapă. Poate conține grâu, secară, orz, ovăz, ou, soia, țelină și muștar.¹Ingredientele naturale sunt marcate cu un asterisc.
E atât de simplu: 1) Feliați 400 g de ciuperci brune sau albe. 2) Căliți ciupercile într-o lingură de ulei încins. Turnați 250 ml de apă rece și încorporați sosul. 3) Aduceți totul la fierbere, amestecând continuu, apoi gătiți timp de 1 minut. Serviți cu găluște sau cartofi prăjiți și o salată.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs